• Willem II komt naar T.S.V. Gudok!

 • In de eerste week van de zomervakantie – 17, 18 en 19 juli 2023 – komt Willem II naar T.S.V. Gudok met een super leuk 3-daags voetbalkamp én keeperskamp!

  Dagelijks – van 09.00 tot 15.00 uur – kunnen jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar zich uitleven tijdens een actief voetbalkamp! Het Willem II Voetbal-/ en Keeperskamp is gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie terwijl tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkeld worden. Je kan je hier aanmelden

  Over het Willem II Voetbal-/ en Keeperskamp

  Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat de kinderen op een veilige en verantwoorde manier kunnen leren en groeien als voetballer of als keeper. Bovendien wordt een gevarieerd programma geboden met zowel trainingen als ook spelletjes en andere leuke activiteiten. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk voetbalkamp! 

  De kampen zijn dus geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en (keepers 8 t/m 15 jaar) iedereen kan meedoen ongeacht of je (al) op voetbal zit. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leren.

  Wat kunnen deelnemers aan het Willem II Voetbalkamp verwachten?  

  – Een gaaf Willem II Voetbalkamp tenue (shirt, broek en sokken)  

  – Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken 

  – Professionele en enthousiaste begeleiding   

  – Een voetbalkamp om nooit te vergeten! 

  Deelname aan het 3-daagse Voetbal-/ of Keeperskamp bedraagt €179,-. Ga snel naar www.willem-ii.nl/voetbalkampen voor meer informatie of om je zoon/dochter in te schrijven.