• Update 03-05-2020: JEUGD T/M 18 JAAR MAG TRAININGEN WEER HERVATTEN

 • Zoals eerder gecommuniceerd zijn wij voornemens om de trainingen, binnen de maatregelen die gelden, weer op te starten. De trainingen beginnen op 06-05-2020, maar zal gebonden zijn aan een aantal regels. Deze regels hebben wij vastgelegd in een protocol, welke hier (link naar document) te vinden is.

   

  Trainingsschema

  Het trainingsschema is aangepast om de drukte op het complex te verminderen. Daarnaast is door de Gemeente Tilburg besloten dat er niet meer getraind mag worden na zonsondergang (+/- 21:00 uur). Het aangepast schema is hier (link naar document) te vinden.

   

  Ophalen en wegbrengen jeugdspelers

  Het is voor ouders niet toegestaan om op het complex te komen. De eerste 10 parkeervakken blijven leeg en zal gebruikt worden als ‘kiss & ride’. Hier kunnen de kinderen uitstappen/instappen en kun je omdraaien om weer weg te rijden. De spelers in de JO8 en lager worden opgehaald door hun trainer bij de ingang en na de training weer teruggebracht naar de ingang. Vanaf de JO9 en hoger wordt verwacht dat de spelers direct naar hun trainingsveld gaan en na afloop direct naar huis gaan. 

   

  Omkleden en douchen

  Het is niet mogelijk om je om te kleden of te douchen bij Gudok. Het is dan ook de bedoeling dat je je sportkleren aan hebt voordat je naar de training komt. Er zal een WC geopend zijn. Het verzoek is om hier geen gebruik van te maken, of alleen als het absoluut noodzakelijk is.

   

  Wij verwachten dat iedereen die deelneemt aan de trainingen het protocol doorneemt en de regels die hierin staan opgenomen naleeft. Dat is noodzakelijk om de trainingen voor iedereen op een veilige manier te kunnen laten verlopen. Bij het niet naleven van deze regels zijn wij genoodzaakt om de trainingen weer stil te liggen.

   

   

  ==========================================================

   

  23-04-2020

   

  Zoals mogelijk bekend zijn de maatregelen vanuit de overheid omtrent het sporten voor kinderen t/m 18 jaar versoepeld. Dit betekent dat een gedeelte van de trainingen op korte termijn weer hervat kunnen worden bij Gudok.

  Richtlijnen Gemeente en KNVB
  Zowel de KNVB als de Gemeente zijn richtlijnen aan het opstellen die door verenigingen gebruikt kunnen worden voor het opstarten van de trainingen binnen de huidige maatregelen. Deze richtlijnen zullen door ons vertaald worden in een protocol specifiek voor Gudok. Dit betekent in ieder geval dat de trainingenstijden aangepast worden om drukte op het complex zoveel mogelijk te beperken.

  Opstarten trainingen
  De herkeuring van het kunstgrasveld staat gepland voor komende vrijdag. Onder voorbehoud van de herkeuring kunnen de trainingen op zijn vroegst op 6 mei weer beginnen. In aanloop naar 6 mei worden alle teams geïnformeerd over het protocol en wat dit verder precies betekent.

  Mochten er nog vragen, dan kun je een mail sturen naar secretaris@tsvgudok.nl.