• Webshop voor Gudok kledinglijn

 • Beste Gudokkers, 

  Zoals bekend is Brandsfit onze kledingleverancier met het merk Patrick. We zijn nu twee jaar partners en we zijn hier zeer tevreden over. Dit is ook de reden geweest dat we het lopende contract voor langere tijd verlengd hebben zodat we als vereniging continuïteit kunnen garanderen alsmede een vaste sportlijn kunnen aanbieden aan onze leden.

  Vanaf nu is er de mogelijkheid dat onze leden de standaard kledinglijn direct kunnen bestellen in onze webshop of via de bestelzuil in de kantine. De webshop kunt u vinden in het menu onder club kleding.

  Als je het Gudok logo op de kledinglijn/sporttassen wilt moet je dit aanvinken, dit wordt dan ook direct geregeld.

  Met de kortingscode GUDOK ontvangt iedereen 25% korting op het gehele assortiment. De aangekochte goederen worden dan direct thuis bezorgd. We hebben het assortiment uitgebreid. Naast de kledinglijn kunnen er vanaf nu ook voetballen (alle leeftijden) en keepershandschoenen (alle maten) besteld worden.

  Voor teamsponsoren die graag extra bedrukking (logo sponsor of rugnummers) of onze design Sweater willen bestellen loopt alles via de kledingcommissie. Neem even contact op met kleding@tsvgudok.nl voor het maken van een afspraak of stuur een mailtje met je vragen

  De bar gaat naast de verkoop van sportsokken, ook de verkoop van de zwarte sportbroekjes en de Gudok design Sweater verzorgen.  Deze artikelen zijn niet te bestellen via de bestelzuil, website of internet en alleen bij de bar verkrijgbaar.

  Sportsokken (alle maten)                   €   7.50

  Sportbroekjes (alle maten)                 € 12.50

  Gudok Design Sweater (alle maten)     € 50.00

  We hopen het op deze wijze voor iedereen mogelijk te maken om onze kledinglijn aan te schaffen.

  Indien je nog vragen hebt stuur dan een mail naar kleding@tsvgudok.nl

  Met vriendelijke groeten,

  Bestuur en Kledingcommissie TSV Gudok