• Regiocup van start!!

 • Door de recente versoepelingen is het weer mogelijk geworden om toch nog een aantal wedstrijden te spelen tegen andere verenigingen! Het betekent ook dat de Regiocup, georganiseerd door de KNVB, door zal gaan.

  De versoepelingen en organisatie van de Regiocup gebeuren in een zeer korte tijd. Dat betekent ook dat er een minimale voorbereidingstijd is om ervoor te zorgen dat komend weekend goed verloopt. Zo is bijvoorbeeld het wedstrijdschema pas op 1 juni bekend geworden en zijn er nog veel wijzigingen in het wedstrijdschema. Wij vragen jullie begrip dat er bepaalde zaken wellicht nog niet vlekkeloos verlopen, gelet op deze korte voorbereidingstijd.

  Regiocup

  De Regiocup begint komende zaterdag op 5 juni. De planning hiervoor staat inmiddels online en kun je bekijken op de website of via de voetbal.nl app. Check de app of de planning op de website regelmatig, want de kans is dus aanwezig dat hier nog veranderingen in komen.

  Scheidsrechters:

  De komende weken wordt het lastig om op alle wedstrijden een scheidsrechter vanuit Gudok te faciliteren. Op donderdag informeren wij de teams die waarschijnlijk geen scheidsrechter hebben. Het dringende verzoek om, net als de afgelopen maanden, zelf een scheidsrechter te regelen voor de wedstrijd.

  Wedstrijdsecretariaat:

  Gelet op de 1,5 meter regel zullen we het wedstrijdsecretariaat niet in de bestuurskamer maar in de kantine laten plaatsnemen. Hier kunnen de uitslagen worden doorgegeven en benodigde wedstrijdmaterialen opgehaald worden.

  Kleedkamers:

  De douches zijn geruime tijd niet gebruikt en daarom is het noodzakelijk en wenselijk dat het water onder andere getest wordt op legionella. Gezien de korte tijd dat er nog wedstrijden gespeeld worden kiezen wij ervoor om de douches gesloten te laten. De kleedkamers zijn op zaterdag geopend voor wedstrijdbespreking en dergelijke. Tijdens trainingen en op zondag blijven de kleedkamers gesloten, net zoals nu.

  De kasten in de kleedkamers blijven gesloten. Dat betekent dus dat er geen ruimte is in de kleedkamer om je spullen te bewaren. Het advies is dan ook om, net zoals nu, in je wedstrijd tenue al naar de wedstrijd toe te komen.

  Begeleiders/chauffeurs:

  Bij uitwedstrijden worden begeleiders en chauffeurs gezien als onderdeel van het team. Dat betekent dat de begeleiders/chauffeurs, net zoals de trainer of leider, het complex van de vereniging waar je speelt op mogen. Houd je daarbij aan de maatregelen zoals elke vereniging die heeft opgesteld.

  Het feit dat we eindelijk weer wedstrijden tegen andere teams mogen spelen en dat de kantine (deels) open mag, ondanks enkele (soms complexe en tegenstrijdige) maatregelen, is iets waar we allemaal heel erg lang naar hebben uitgekeken. Laten we er samen voor zorgen dat we ons zo goed mogelijk aan de regels houden die nog gelden, en dat we de komende weken met veel plezier weer kunnen voetballen en een drankje kunnen doen!

   

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur T.S.V. Gudok