• Versoepeling corona maatregelen 01-03-2021

 • Beste leden,

  Afgelopen week zijn de maatregelen voor een groot gedeelte verder verlengd. Met daarbij één versoepeling voor spelers tot en met 27 jaar. De overige maatregelen zijn verlengd tot in in ieder geval 15-03-2021.

  Senioren teams
  Voor de senioren teams geldt dat zij als gevolg van deze maatregel weer kunnen gaan trainen. Spelers die ouder dan 27 zijn mogen nog niet mee trainen. Vanwege de avondklok is het nog niet mogelijk om via het reguliere schema te trainen, maar op vrijdag en zondag zijn er mogelijkheden gecreëerd voor deze teams om te trainen.

  Aangepast trainingsschema
  Het aangepast trainingsschema is via deze link te vinden.

  Onderlinge wedstrijden
  Volgens de eerder gemaakte afspraken blijft het ook mogelijk om onderlinge wedstrijden te spelen. Voor de jeugd is deze mogelijkheid er op zaterdag. Voor de seniorenteams is het mogelijk om op zondag te trainen of onderling een oefenwedstrijd te spelen. Het schema voor de jeugd ziet er als volgt uit:

  Datum

  Teams

  06-03-2021

  Bovenbouw

  13-03-2021

  Onderbouw

  20-03-2021

  Bovenbouw

  27-03-2021

  Onderbouw


  De bovenbouw teams kunnen zich via deze link inschrijven.

  Het schema van de onderbouw is hier te vinden.

  Voor de senioren is er een schema voor de zondagen die hier te vinden is.

  Je kunt deze mogelijkheid gebruiken om te gaan trainen of om een onderlinge wedstrijd te spelen. Een onderlinge wedstrijd regel je zelf. Denk er aan dat je mogelijk met een ander team moet ruilen om op hetzelfde tijdstip en veld tegen elkaar te kunnen spelen. Er wordt geen scheidsrechter vanuit Gudok geregeld en de kleedkamers zijn gesloten.

  Mocht er nog vragen zijn, dan kun je een mail sturen naar bestuur@tsvgudok.nl.

  Met vriendelijke groet,

  Menno Stabel
  Secretaris TSV Gudok