• Versoepeling maatregelen per 1 juli - TSV Gudok

 •  

  Beste leden,

  Afgelopen week is bekend geworden dat een aantal maatregelen, als gevolg van het corona virus, per 1 juli verder versoepeld worden. Wat dit precies betekent lees je in deze mail.

  1,5 meter afstand senioren
  Tijdens de training vervalt nu ook voor senioren teams de 1,5 meter afstand maatregel. Voor en na de training blijft de 1,5 meter afstand maatregel wel gelden.

  1,5 meter afstand jeugdteams (t/m JO19)
  Voor kinderen onder de 18 jaar vervalt de 1,5 meter maatregel volledig. Belangrijk hierbij is dat de 1,5 meter tussen trainer/leider en speler wel blijft gelden.

  Oefenwedstrijden en toeschouwers
  Wij hebben als vereniging besloten om dit seizoen (t/m 10 juli) geen wedstrijden toe te staan tegen andere verenigingen op ons complex. Daarnaast mogen ouders en/of andere bezoekers ook het complex nog niet betreden. Als vereniging zijn wij verantwoordelijk voor het waarborgen van de 1,5 meter afstand tussen bezoekers op ons complex. Op dit moment kunnen wij deze 1,5 meter afstand niet waarborgen als er meer bezoekers op ons complex zijn.

  Nieuwe seizoen
  Komende week volgt er meer informatie m.b.t. de opstart van het nieuwe seizoen. Richting het nieuwe seizoen werken wij toe naar een nieuw protocol om weer bezoekers op ons complex te kunnen ontvangen en de kantine te openen.

  Mochten er nog vragen zijn, dan kun je een mail sturen naar secretaris@tsvgudok.nl.

  Namens het hoofdbestuur,

  Met vriendelijke groet,

  Menno Stabel
  Secretaris TSV Gudok