• Verlenging corona maatregelen - TSV Gudok

 • Beste leden,

  De huidige maatregelen, inclusief de avondklok, zijn verlengd tot 02-03-2021. In deze mail meer informatie over het trainingsschema, de voorjaarsvakantie en de extra trainingsmogelijkheid op zaterdag.

  Trainingsschema
  Als gevolg van de avondklok wordt er getraind aan de hand van een aangepast trainingsschema. Het schema is via deze link terug te vinden. Door de sneeuwval van de afgelopen dagen zijn de velden momenteel onbespeelbaar. Dat betekent dat tot nader bericht er niet getraind kan worden.

  Voorjaarsvakantie
  Normaliter wordt er vanwege carnaval beperkt getraind in de voorjaarsvakantie. Wij hebben besloten om het complex open te houden tijdens de voorjaarsvakantie. Dat betekent dat er volgende week volgens het aangepaste trainingsschema getraind kan worden, mits de velden dan weer bespeelbaar zijn.

  Trainingsmogelijkheid zaterdagen
  De extra trainingsmogelijkheid die aangeboden wordt op zaterdag wordt ook verlengd volgens onderstaande schema:

  Datum

  Leeftijdscategorie

  13-02-2021

  Onderbouw

  20-02-2021

  Bovenbouw

  27-02-2021

  Onderbouw

  06-03-2021

  Bovenbouw


  Net als voorheen hoeven de onderbouw teams zich niet in te schrijven, maar trainen volgens het schema dat hier te vinden is. Voor de bovenbouw geldt dat zij zich weer kunnen inschrijven via deze link.

  Gezien de weersverwachting is het nog onzeker of de velden komende zaterdag weer bespeelbaar zijn. De onderbouw teams krijgen donderdagavond bericht of de extra trainingsmogelijkheid op 13-02 door kan gaan.

  Mochten er nog vragen, dan kun je een mail sturen naar bestuur@tsvgudok.nl.

  Namens het hoofdbestuur,
  Met vriendelijke groet,

  Menno Stabel
  Secretaris TSV Gudok