• Start voetbalseizoen '20 - '21

 • Beste leden,

  Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen! Op deze pagina vind je informatie over het trainingsschema, teamtasssen en de verplichte vrijwilligerstaak die je als team komend seizoen moet vervullen. Later deze week komt er meer informatie met betrekking tot maatregelen die op het complex gelden als gevolg van het coronavirus.

  Teamtas
  De teamtas wordt uitgedeeld tijdens een bijeenkomst voor de start van het nieuwe seizoen. Die bijeenkomst wordt gepland voor of na een training in de laatste week voorafgaand aan de bekercompetitie. De uitnodiging hierover ontvangt de trainer/leider op korte termijn.

  Speel je een oefenwedstrijd de komende weken? Stuur dan een mail naar kleding@tsvgudok.nlom de teamtas eerder op te halen.

  Vrijwilligerstaak
  Net als vorig seizoen heeft elk team een aantal verplichte taken die uitgevoerd moeten worden. Meer informatie over de vrijwilligerstaak wordt gedeeld tijdens de bijeenkomst of kun je teruglezen via deze link.

  Planning vrijwilligerstaak:

  - Senioren en recreanten: bar clubavond
  - JO11 en JO12: wedstrijdsecretariaat zaterdag
  - Mini's t/m JO10 en JO13 t/m JO19: bar zaterdag

  Trainingsschema
  De trainingen beginnen vanaf 17-08. Het schema kun je bekijken door op deze link te klikken. De kleedkamerindeling op trainingsavonden wordt opgehangen bij terreinbeheer.

  Mochten er nog vragen zijn, stuur dan een mail naar secretaris@tsvgudok.nl.

  Met vriendelijke groet,

  Menno Stabel
  Secretaris TSV Gudok