• Ronald Boudewijn ook volgend seizoen hoofdtrainer TSV Gudok

 • In deze voor ons allemaal rare periode is het erg leuk om een positief bericht te delen! De afgelopen periode hebben we als bestuur namelijk ook gebruikt om de samenwerking met onze hoofdtrainer Ronald Boudewijn te evalueren.

  Met een mooie uitkomst: Ronald is ook in het seizoen 2021/2022 hoofdtrainer van TSV Gudok! De samenwerking wordt door zowel Ronald als door de club als erg positief ervaren. Een samenwerking waarbij we richting de toekomst nog veel mogelijkheden zien om door te ontwikkelen, zowel kijkend naar de prestaties en het niveau van ons 1e en ook 2e elftal, maar zeker ook kijkend naar de doorstroom van talentvolle jeugdspelers naar de senioren selectie. Voor het bestuur dus alle reden om gebruik te maken van de verlengoptie in het huidige contract, waarbij we ook direct een optie voor nog een extra seizoen hebben opgenomen.

  Ook vanuit dit perspectief kijken we dus uit naar de hervatting van de competitie die we met veel vertrouwen tegemoet zien!

   

  Met vriendelijke groet,

  Barry van de Velde

  Bestuurslid Technische Zaken

 • "Voorzitter Maarten Zweekhorst, Hoofdtrainer Ronald Boudewijn en Bestuurslid Technische Zaken Barry van de Velde zijn zeer content met de verlenging van de samenwerking."