• PETER VERZIJL VOLGEND SEIZOEN TRAINER JO19-1

 • We zijn blij te kunnen vermelden dat we in de persoon van Peter Verzijl de nieuwe trainer voor onze JO19-1 voor het seizoen 2024/2025 hebben gevonden. Naast het trainerschap van de JO19-1 gaat Peter komend seizoen alvast een beetje meekijken op technisch vlak bij de jeugd van T.S.V. Gudok. De intentie is dat Peter in seizoen 2025/2026 de KNVB opleiding “Hoofd Opleidingen B” gaat volgen om dan ook in die rol verder vorm te gaan geven aan het voetbaltechnisch beleid van onze club. Hieronder zal Peter zich aan jullie voorstellen:

  Ik ben Peter Verzijl, ben 47 jaar en woon met mijn vrouw Marjolein en dochter Puck vlakbij T.S.V. Gudok in Dalem Zuid. Voor ik in 2013 mijn handschoenen aan de wilgen hing, ben ik altijd keeper geweest bij de Tilburgse clubs TSV NOAD (ondertussen gefuseerd naar FC Tilburg) en sc ’t Zand.

  Na mijn actieve voetbalcarrière ben ik betrokken gebleven bij de selectie van NOAD in de rol van verzorger/hersteltrainer. In seizoen 2015/2016 ben ik in eerste instantie als verzorger naar WSC Waalwijk gegaan en volgde al snel de rollen van keeperstrainer en assistent-trainer van WSC 1. In de laatste 4 van in totaal 8 seizoenen bij WSC heb ik mijn VC2 (UEFA C) en VC3 (UEFA B) trainerslicenties gehaald en ben ik 2 seizoenen trainer van de JO19-1 en tenslotte 2 seizoenen hoofdtrainer van WSC 1 geweest.

  Omdat voor mij de focus in het huidige seizoen op mijn privé heeft gelegen, heb ik het trainen van een team (3/4x in de week) even geparkeerd. Wel ben ik op dit moment nog als trainer van de MO13 Zuid selectie van de KNVB actief.

  In de gesprekken met het bestuur van T.S.V. Gudok ben ik enorm enthousiast geworden over de plannen op voetbaltechnisch vlak en heb enorm veel zin om komend seizoen te gaan starten bij de JO19-1.

  We kijken uit naar de samenwerking met Peter en wensen hem veel succes en plezier!