• Officiële Mededeling Incident 3 Februari

 • Gisterenavond zijn wij als vereniging geconfronteerd met een berichtgeving op diverse social media kanalen van politie team Leijdal en het Brabants Dagblad over een incident dat heeft plaatsgevonden bij onze vereniging op 3 februari 2024.

  Ten eerste willen we als vereniging met klem benadrukken dat wij alle vormen van discriminatie, schelden en geweld afkeuren en zullen dan ook te allen tijde actie ondernemen wanneer wij ook maar vermoeden dat er zich iets in welke vorm dan ook voordoet!

  Wij betreuren de berichtgeving van zowel de politie als het Brabants Dagblad zonder enige vorm van hoor en wederhoor. Supporters /ouders van onze vereniging zijn namelijk tot op heden niet benaderd of gehoord door de politie. Als club worden wij nu met naam en toenaam genoemd en in een kwaad daglicht gezet.

  Als vereniging komen wij liever in het nieuws als vereniging welke trots is op zijn spelers, trainers en vrijwilligers welke zich dagelijks positief en met hart en ziel inzetten voor onze mooie vereniging.

  Mocht u als ouder of toeschouwer, van deze wedstrijd, toch informatie hebben welke de politie kan helpen bij hun onderzoek dan willen wij u nadrukkelijk verzoeken om per ommegaande contact op te nemen met het team van Politie Leijdal via 0900-8844 en vermeld hierbij het registratienummer 2024028632.

  Ook kunt u contact opnemen met onze vertrouwenspersoon Marjo Wittens via vertrouwenspersoon@tsvgudok.nl  

   

  TSV Gudok