• NIEUWE TRAINERS GUDOK 2 KOMEND SEIZOEN

 • TSV Gudok heeft voor het 2de elftal een nieuw trainersduo vastgelegd. Kevin Kluijtmans zal de komende 2 jaar de hoofdtrainer zijn van Gudok 2. Na vele seizoenen als speler actief te zijn geweest voor Gudok in de selectie, is Kevin begin dit seizoen gestopt als speler om vervolgens als trainer van de JO19-1 te beginnen. Hiervoor had hij al trainerservaring opgedaan binnen Gudok en bij de jeugd van PSV.

  Tevens hebben we voor de komende 2 jaar een nieuwe assistent-trainer voor Gudok 2 vastgelegd met Barry van de Velde. Barry is ook al vele jaren aan Gudok verbonden in verschillende functies, waaronder bestuurslid, coördinator en dit seizoen als trainer bij de JO13.

  Wij denken dat we met Kevin en Barry een nieuwe stap kunnen maken om Gudok 2 als opleidingsteam tussen Gudok 1 en de jeugd te positioneren en als een perfecte springplank te kunnen functioneren. Gelet op de jonge spelersgroep en de nog te verwachten doorstroming van nieuwe jeugdspelers, is de begeleiding van het 2de elftal voor ons als club zeer belangrijk. Wij wensen de beide heren veel succes het aankomende seizoen.

  Namens het bestuur,

  Maarten Zweekhorst

  Voorzitter