• Nieuwe maatregelen 04-11-2020

 • Update 04-11-2020
   
   
  Beste leden, 

  In navolging op de persconferentie van gisteravond, over de maatregeleln tegen verspreiding van het corona virus, informeren wij jullie over de komende periode en de aangescherpte maatregelen.

  Aangescherpte maatregelen
  De nieuwe maatregelen die vanaf vandaag in gaan hebben voor de meeste teams niet direct gevolgen. Voor de senioren teams geldt dat de mogelijkheden die er nog waren om te trainen komen te vervallen. Voor de jeugdteams verandert er op dit moment niets.

  Herstart competitie
  De KNVB heeft vandaag bekend gemaakt dat in het meest positieve scenario de competitie in het weekend van 16 januari 2021 weer opgestart kan worden. Of dat daadwerkelijk gaat gebeuren en op welke manier wordt halverwege december bekend gemaakt.

  Dat betekent dus dat er in ieder geval de komende twee maanden nog geen competitie wedstrijden gespeeld worden. Meer info hierover kun je via deze link op de website van de KNVB teruglezen.

  Extra trainingsmogelijkheid en/of oefenwedstrijden
  Gezien het bericht van de KNVB hebben wij besloten om voor de huidige mogelijkheden voor extra trainingen en/of het spelen van een oefenwedstrijden te continueren voor jeugdteams. Daarvoor is het volgende schema opgesteld:

   

  Teams

  Datum

  07-11-2020

  JO13 t/m JO19

  14-11-2020

  Mini's t/m JO12

  21-11-2020

  JO13 t/m JO19

  28-11-2020

  Mini's t/m JO12

  05-12-2020

  JO13 t/m JO19

  12-12-2020

  Mini's t/m JO12

  19-12-2020

  JO13 t/m JO19


  Algemene afspraken:
  De algemene afspraken omtrent de extra trainingsmogelijkheid en/of het spelen van een oefenwedstrijd zijn niet gewijzigd. Voor de volledigheid zijn die hieronder nogmaals toegevoegd.

  Aan- of afmelden:

  - Voor de mini’s t/m JO12 is via deze link een schema te vinden. Deze teams hoeven zich niet aan te melden voor deze extra mogelijkheid.
  -Voor de JO13 t/m JO19 geldt dat de trainer zich via deze link aan kan melden voor deze extra mogelijkheid. Daarbij kan een voorkeurstijd opgegeven worden, maar maakt Gudok de uiteindelijk verdeling. Uiterlijk 3 dagen vooraf wordt de planning gedeeld met de trainers die zich hebben aangemeld.

  Oefenwedstrijd:
  Wil je een oefenwedstrijd spelen tegen een ander Gudok team? Regel dit dan zelf onderling. De JO13 t/m JO19 kunnen bij de aanmelding aangeven of ze een wedstrijd spelen, zodat hier in de planning rekening mee gehouden kan worden.

  Bij vragen en/of onduidelijkheden, dan kun je een mail sturen naar bestuur@tsvgudok.nl.


  Met vriendelijke groet,

  Menno Stabel
  Secretaris TSV Gudok

   

 • Update 14-10-2020
   
   
   
  Beste leden,

  Vanavond 14-10-2020 om 22:00 uur treden de nieuwe maatregelen in werking om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen raken ook het amateurvoetbal. Dat betekent voorlopig in ieder geval de volgende dingen:

  - Alle competitie-, beker- en oefenwedstrijden komen te vervallen.
  - De trainingen voor seniorenteams komen te vervallen.
  - De trainingen voor jeugdteams gaan volgens het normale trainingsschema door. Spelers die geboren zijn in 2002 mogen niet mee trainen.
  - Kantine en kleedkamers zijn gesloten.
  - Ouders/toeschouwers zijn tijdens trainingen niet toegestaan op het complex.

  Extra traning of oefenwedstrijd onderling
  Wij vinden het belangrijk om jeugdspelers, zolang dat binnen de maatregelen verantwoord is, zoveel mogelijk te laten sporten. Op dit moment zien wij, voor in ieder geval, de komende vier 4 weken mogelijkheden om hierin extra te faciliteren.

  Planning:
  Gezien de beperkte capaciteit willen wij om de week de mogelijkheid aanbieden aan teams om op zaterdag extra te trainen of onderling een oefenwedstrijd te spelen op zaterdag. Daar is onderstaande verdeling voor gemaakt:

  Datum Teams
  17-10-2020 Mini's t/m JO12
  24-10-2020 JO13 t/m JO19
  31-10-2020 Min's t/m JO12
  07-11-2020 JO13 t/m JO19
  Algemene afspraken:
  Naast de maatregelen zoals die hierboven al benoemd staan zijn er voor de zaterdag een aantal aanvullende afspraken.

  Aan- of afmelden
  -Voor de mini’s t/m JO12 is via deze link een schema te vinden. Deze teams hoeven zich niet aan te melden voor deze extra mogelijkheid. Wil je geen gebruik maken van deze extra mogelijkheid? Dan verzoeken wij je om je af te melden door een mail te sturen naar bestuur@tsvgudok.nl.
  - Voor de JO13 t/m JO19 geldt dat de trainer zich via deze link aan kan melden voor deze extra mogelijkheid. Er kan een voorkeurstijd opgegeven worden, maar Gudok maakt de uiteindelijke planning. Uiterlijk 3 dagen vooraf wordt de planning gedeeld met de teams die zich hebben aangemeld.

  Oefenwedstrijd
  Wil je een oefenwedstrijd spelen tegen een ander Gudok team? Regel dit dan zelf onderling. Een scheidsrechter of spelbegeleider wordt niet vanuit Gudok geregeld. De JO13 t/m JO19 kunnen bij de aanmelding aangeven of ze een oefenwedstrijd spelen, zodat hier in de planning rekening mee gehouden kan worden.

  Bij vragen en/of onduidelijkheden kun je een mail sturen naar bestuur@tsvgudok.nl.

  Namens het hoofdbestuur,
  Met vriendelijke groet,

  Menno Stabel
  Secretaris TSV Gudok