• NIEUWE HOOFDTRAINER EN ASSISTENT-TRAINER

 • TSV Gudok heeft een nieuwe hoofdtrainer gecontracteerd. Met ingang van het volgende seizoen zal Jim van Fessem de komende 3 jaar de hoofdtrainer zijn van TSV Gudok 1. Na zijn lange profcarrière bij Willem II, Vitesse, ADO Den Haag, De Graafschap en NAC, loopt hij al langere tijd bij Gudok rond in verschillende functies. Jim is onder meer jaren trainer geweest van diverse jeugdteams waaronder de JO17-1 en JO19-1. In het kader van zijn ontwikkeling hebben we hem daarom ook gevraagd dit jaar als assistent bij het 1ste elftal betrokken te zijn en tevens een trainerscursus bij de KNVB te gaan volgen.

  Als club streven we ernaar zoveel mogelijk de jeugd de kans te geven om zich te ontwikkelen en uiteindelijk door te stromen naar het 1ste elftal. Met de huidige jonge spelersgroep en daarbij opgeteld de toestroom vanuit de jeugd de aankomende jaren, zien wij veel potentie en de mogelijkheden om opnieuw stappen te zetten de komende jaren. Het opleiden en ontwikkelen van eigen trainers past in deze opvatting. Vandaar dat wij als bestuur erg blij zijn dat we met Jim iemand van binnen de club door kunnen schuiven naar de functie van hoofdtrainer.

  Verder hebben wij ook overeenstemming bereikt met Jeffrey Noordzij voor een contract 3 seizoenen als assistent-trainer van Gudok 1. Jeffrey is eveneens al langer actief betrokken als trainer binnen Gudok bij diverse jeugdteams, dit jaar bij de JO13-1.

  Met het vastleggen van zowel Jim als Jeffrey denken wij 2 ambitieuze gedreven trainers te hebben vastgelegd die passen bij de club en bij de spelersgroep. Wij wensen Jim en Jeffrey veel succes en zien met veel vertrouwen de toekomst tegemoet.

  Namens het bestuur,

  Maarten Zweekhorst
  Voorzitter