• JO9-2 begrijpt het!

 • Binnen onze club staat “plezier in het spelletje” hoog in het vaandel. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan soms gedaan, dus hoe trots kan je als club zijn als de Gemeente Tilburg complimenten geeft over de coaching bij onze JO9-2!

  Tijdens een rondje langs de velden van onze club werden de sportpedagogen van de Gemeente Tilburg aangenaam verrast: elk kind kreeg complimenten, de coaching was positief, er werd rustig gesproken met de kinderen en het plezier straalde er bij spelers en trainers vanaf! Betere promotors van een positief voetbalklimaat kunnen we ons niet wensen!

  Een mooie aanleiding voor het bestuur om de spelers en trainers van het team in het zonnetje te zetten! Top gedaan team JO9-2!!

   

  Lees hieronder het hele bericht van Sport in Tilburg

 • Tilburg gaat voor sportplezier op alle Tilburgse sportverenigingen. Hoe? Met de campagne 'maak sport van plezier' worden verenigingen bewust gemaakt waarom sportplezier zo belangrijk is. Daarnaast gaan sportpedagogen echt aan de slag met trainers en vrijwilligers bij verenigingen. Zo ook bij TSV Gudok: Tijdens een rondje langs de velden door onze Sportpedagoog bleek dat de coaches van JO9-2 helemaal snappen wat Sportplezier is! Elk kind zien, oprechte complimenten geven, positief coachen en samen met de kinderen plezier hebben in het trainen. De trainers konden nog wat handvatten gebruiken dus heeft onze Sportpedagoog hen wat tips en spelvormen gegeven om te werken aan een nóg betere samenwerking en het spelenderwijs trainen van de concentratie van de kinderen. Natuurlijk is het bestuur van TSV Gudok op de hoogte gebracht en zij hebben namens de vereniging dit team in het zonnetje gezet met de complimenten van onze Sportpedagoog. Het team kreeg een clubkaart waarmee ze aankomende zaterdag na de wedstrijd iets lekkers in de kantine kunnen halen.
  Wil jij meer weten over sportplezier en hoe je positief coachen kan toepassen binnen jouw club? Ga naar www.sportintilburg.nl/sportplezier