• UPDATE 11-05-2020 !!! Senioren kunnen ook weer trainen

 • Vorige week zijn we weer begonnen met de trainingen. Goed om te zien dat bijna elk team hier weer gebruikt van heeft gemaakt! Daarnaast ook positief om te zien dat het protocol nageleefd wordt, daarvoor een compliment naar trainers, spelers en ouders. Voor spelers uit de JO13 en hoger vragen wij om onderling ook voor en na de training je te houden aan de 1,5 meter afstand.


  Versoepeling maatregelen
  Afgelopen week is aangekondigd dat de maatregelen voor de georganiseerde buitensport verder versoepeld worden. Dat betekent dat deze week iedereen vanaf 19 jaar ook weer mogen beginnen met trainen. Voor de senioren teams gelden dezelfde regels als voor de JO13 t/m JO19 teams. Het protocol is hier terug te vinden.

  Trainingsschema
  Doordat de senioren teams nu weer beginnen met trainen is het trainingsschema aangepast. Voor de teams die op dinsdag/donderdag om 20:30 uur beginnen met trainen geldt dat zij uiterlijk om 20:25 uur klaar moeten staan naast het trainingsveld (zie protocol voor locatie). Ben je om 20:25 nog niet op het complex? Dan kun je pas om 20:45 uur naar binnen. Dit is noodzakelijk om de 1.5 meter afstand te kunnen blijven waarborgen.

  Het aangepaste trainingsschema kun je hier vinden.

  Seizoensovergang
  Op 4 juni worden de teamindelingen voor het volgende seizoen gepubliceerd op de website. Tot 29 mei kan er in de huidige teamsamenstelling getraind worden. Vervolgens kan er van 8 juni t/m 10 juli in de nieuwe teamsamenstelling getraind worden. Hierover volgt later meer informatie.

  Mochten er nog vragen zijn, stuur dan een mail naar secretaris@tsvgudok.nl.