• Info teamindeling en uitlooptrainingen

 • Teamindelingen
  Zoals aangekondigd worden komende donderdag 4 juni de teamindelingen gepubliceerd op de website van TSV Gudok. Door de maatregelen die er gelden als gevolg van het coronavirus is het dit jaar niet mogelijk geweest om in de kantine samen met trainers de teamindelingen te maken. In aanloop naar het maken van de teamindelingen is er wel informatie opgehaald bij trainers/leiders.  

  Uitlooptrainingen
  In week 23 zijn er geen trainingen. In week 24 beginnen we de uitlooptrainingen in de nieuwe teamsamenstellingen. Er kan getraind worden tot 10 juli.

  Uitlooptraining selectieteams:
  Selectieteams worden voor de uitlooptrainingen op dinsdag en donderdag ingepland. In de loop van deze week ontvangen alle selectietrainers het tijdstip waarop zij ingedeeld zijn.

  Uitlooptrainingen breedteteams:
  Breedteteams kunnen op aanvraag gebruik maken van de uitlooptrainingen. Hiervoor moet de nieuwe trainer van het team een mail sturen naar secretaris@tsvgudok.nl. Vervolgens wordt het breedteteam ingedeeld op een beschikbare dag/tijdstip. Deze aanvragen moeten uiterlijk 7 juni binnen zijn.

  Versoepeling corona maatregelen
  Deze week zijn een aantal maatregelen als gevolg van het coronavirus verder versoepeld. Dat betekent dat de ‘1,5 meter maatregel’ komt te vervallen voor alle jeugdteams (t/m JO19). Zodra de trainingen op 8 juni beginnen gelden er tijdens de training geen beperkende maatregelen meer. Alle overige maatregelen zoals die zijn vastgelegd in het protocol blijven gewoon van kracht.