• Info einde seizoen.

 • Beste leden,  

  Het einde van dit bijzondere voetbalseizoen is in zicht. Ondanks de coronamaatregelen hebben we zoveel als mogelijk proberen te voetballen dit seizoen. Waarbij zeker de laatste weken weer een beetje voelde als ‘normaal’.

  In deze mail ontvang je de laatste informatie met betrekking tot het einde van het seizoen en de uitlooptraining.

  Einde huidige seizoen

  komend weekend is voor de meeste teams het laatste speelweekend in de regiocup. Dat betekent ook dat deze week voor het laatst in de huidige teamsamenstelling getraind worden.

  Kleding

  Vanwege corona heb je dit jaar je tenue mee naar huis mogen nemen, terwijl deze normaal in de teamtas moet blijven. Dat betekent ook dat iedereen zijn/haar tenue weer terug in moet leveren bij trainer/leider. De trainers/leiders krijgen een apart bericht met meer informatie over het moment waarop de teamtas ingeleverd moet worden. Het inlevermoment van de kleding zal pas NA de regiocup zijn.

  Uitlooptraining

  Zoals ieder seizoen is het ook nu weer mogelijk om nog een aantal weken in je nieuwe teamsamenstelling te trainen. Vanaf 28-06-2021 kun je trainen in je nieuwe teamsamenstelling. We trainen door tot 22-07-2021, daarna begint de zomerstop.

  Teamindeling

  De teamindeling is op 10-06-2021 online gezet. Weet je nog niet in welk team je zit? Je kunt de indeling hier bekijken.

  De spelers die komend seizoen naar de senioren (niet-selectieteam) gaan worden komende week benaderd i.v.m. de teamindeling voor komend seizoen.

  NAW-gegevens

  De nieuwe trainers/leiders voor komend seizoen ontvangen deze week de NAW-gegevens van de spelers. Teams die nog geen trainer/leider hebben krijgen een apart bericht.

  Trainingsschema

  Voor de uitlooptrainingen wordt getraind volgens het nieuwe trainingsschema zoals die op dit moment is. Het trainingsschema kun je hier bekijken. Check vooraf bij je nieuwe trainer/leider of er ook al getraind wordt.

  Oefenwedstrijden

  In de maand juli is het niet mogelijk om een oefenwedstrijd te spelen. Het complex zal in het weekend gesloten zijn.

   

  Met vriendelijke groet,

  Menno Stabel

  Secretaris TSV Gudok