• Gudok 1 - FC Engelen 1 - Roparun 2022

 • Donderdag 12 mei staat er een inhaalwedstrijd op het programma.

  Gudok 1 speelt om 20.30 uur thuis tegen FC Engelen 1 en dit is voor beide partijen toch wel een belangrijke wedstrijd. FC Engelen heeft nog kans op het kampioenschap en Gudok 1 zal bij winst van de 8ste  naar de 6de plaats stijgen en de 5de plaat naderen op 1 punt.

  Het is dus de moeite waard om deze wedstrijd te komen bekijken a.s. donderdag.

  Doordat de wedstrijd in de avond is en te laat voor de pupil, zal er dit keer geen pupil van de week zijn maar daar tegenover staat de wedstrijd wel in het teken van Roparun 2022 en in het bijzonder team#259 Reeshof for cancer.
  Op deze avond zullen dan ook collectanten van Reeshof for cancer rondlopen waar je een donatie kan doen aan dit goede doel. TSV Gudok steunt Roparun en team#259 reeshof for cancer.

 • Ik ben Karin Fontijn en de drijvende kracht achter stichting Reeshof for cancer die inmiddels 12 jaar bestaat. Wij doen mee met de Roparun.

  De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

  Dit jaar blijven we in Nederland. Stichting Roparun heeft in november hierover al een keuze moeten maken in verband met corona . Ik vindt het super gaaf dat de Roparun 5-6 door het Reeshof park komt tussen 18.00-00.00. Kom naar het park de lopers en fietsers aanmoedigen ze kunnen echt wel een steuntje in de rug gebruiken. Hou de social media in de gaten ( Fb stichting Reeshofforcancer)

  Komende donderdag mogen we collecteren bij Gudok 1. Dankbaarheid is groot dat Gudok ons wil ondersteunen! 24-6 houden we hier een Bingo! Wil je ons team ondersteunen of heb je vragen, spreek mij aan of kijk op www.roparun.nl