• Grote Clubactie

 • Beste Gudokkers,

  Op zaterdag 23 september 2023 is de Grote Clubactie van start gegaan! T.S.V. Gudok doet ook dit jaar weer mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.

  Een lot kost € 3-, en van de opbrengst gaat maar liefst 80% naar onze clubkas! Alleen dit jaar willen we ook de kinderen hiervan mee laten profiteren, dus voor ieder verkocht lot ontvangt de verkoper € 0,50 cent. Dat is toch een mooie verdienste!

  Dus hoe meer loten je verkoopt, hoe meer centjes je ontvangt! (Let wel op: het lot moet wel geregistreerd of registreerbaar zijn en het geld wordt achteraf uitbetaald)

  Wat is de bedoeling?
  Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.

  Op het verkoopboekje zit zelfs een persoonlijke QR-code! Wanneer iemand deze code gebruikt, is het voor jou en de koper het gemakkelijkst dus probeer dit zoveel mogelijk te doen. Lees hieronder de voordelen hiervan:

  ➢ Kopers hebben de keuze om hun aankoop online (via de QR-code op het lot) of met pen in het boekje te doen.
  ➢ Kopers komen door het scannen van de persoonlijke QR-code (voor op het boekje) direct bij de online verkooppagina van de verkoper.
  ➢ Door de link van de persoonlijke online verkooppagina te delen via WhatsApp, e-mail en social media kan de verkoper eenvoudig op afstand loten verkopen.
  ➢ Bij een aankoop via de QR-code hoeft de koper geen gegevens af te geven in het boekje

  Aan wie mag je verkopen?

  Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

  Super lot verkopen: Als je 50 loten in één keer (t.w.v.150,-) aan een team of sponsor verkoopt is een publiciteitsmoment op de website of facebook mogelijk! Vraag na bij Paul Bogaers (TSV Sponsoring)

  Verkoopboekje inleveren

  Is je boekje vol (wil je nog meer verkopen, vraag een nieuw boekje aan de bar) of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in de schatkist box die op de bar in de kantine staat vóór 29 oktober.

  Prijzen voor lotenverkopers

  Er zijn ook veel leuke prijzen via Grote Clubactie en Gudok te winnen voor degenen die de meeste loten verkoopt:
  - Het Gudokteam dat samen de meeste loten verkoopt, mag samen een uur gaan jumpen bij Jumpsquare.
  - De Gudokspeler die de meeste loten verkoopt krijgt een bon naar keuze (PlayStation, Nintendo, Intertoys) van € 50,-.

  Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten. Jouw inzet is goud waard!

  Met vriendelijke groeten,
  Jeugdactiviteitencommissie JAC (activiteiten@tsvgudok.nl)