• Sportspreekuur TSV Gudok 

  Iedere maandag avond van 18:15 tot 19:15 bij Gudok
  Het betreft een vrij inloopspreekuur.
  Onze sportfysiotherapeut Jeroen staat dan voor u klaar.

  Het sportspreekuur is bedoeld voor geblesseerde voetballers die snel een diagnose en behandelplan willen hebben. Uw klacht wordt gescreend door een fysiotherapeut en u krijgt vervolgens een advies welk traject u het beste kunt volgen. Indien mogelijk kan er een korte behandeling plaatsvinden. Door onze directe samenwerking met orthopeden en sportpodotherapeuten kan er snel geschakeld worden.

   
  Het sportspreekuur op de club is gratis.
  Mocht de behandeling voortgezet worden in de praktijk, dan worden de kosten als volgt vergoed:

  -          Jonger dan 18 jaar? Er worden per indicatie 18 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering.

  -          18 jaar of ouder? Indien u aanvullend verzekerd bent worden de behandelingen mogelijk vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Anders komen de behandelingen voor eigen rekening.
  Kijk voor de tarieven op www.fysiotherapietilburgreeshof.nl. Mocht u niet in staat zijn om het sportspreekuur te bezoeken, dan is het ook mogelijk om een afspraak direct bij onze praktijk te maken. Als u aangeeft lid te zijn van TSV Gudok proberen wij u binnen 24 uur in te plannen. Belt u daarvoor 013-5718214
   
   
 • Hoi allemaal,

   

  Mijn naam is Jeroen van Loon, sportfysiotherapeut i.o. bij Fysiotherapie Tilburg Reeshof. Sinds jongs af aan ben ik bezig met sporten. Tot mijn 18de heb ik gevoetbald in Kaatsheuvel en tijdens mijn studie ben ik zeer actief gaan fitnessen. Mijn passie voor voetbal is altijd blijven bestaan. Het lijkt mij dan ook erg leuk om jullie te kunnen helpen met opgelopen blessures of het voorkomen hiervan. 

   

  Vanaf heden zal ik namens Fysiotherapie Tilburg Reeshof het sportspreekuur verzorgen bij jullie club. Dit zal plaatsvinden op elke maandagavond van 18:15 - 19.15 uur. Mocht je vragen, klachten of een blessure hebben dan zie ik je graag op de maandagavond.

   

  Weten jullie ook dat wij buiten kantooruren/werktijden bereikbaar zijn via Whatsapp voor vragen of advies over jouw klachten. Dit kan op ons gebruikelijke nummer: 013 571 8215. Dit nummer is niet bedoeld voor het maken of annuleren van afspraken. 

   

  Groet Jeroen.