• LET OP !! Sportspreekuur locatie gewijzigd i.v.m. COVID-19

  Sportspreekuur bij TSV Gudok

  Ook dit jaar is Thomas Smolders van Fysiotherapie Tilburg Reeshof weer iedere woensdagavond beschikbaar voor het inloop sportspreekuur voor onze club.

  Het spreekuur vindt vanwege de COVID-19 maatregelen plaats op onze praktijk!    Ketelhavenplein 243, Tilburg
   
  Inlopen kan woensdagavond vanaf 18.00 tot 19.00uur en is voor alle leden vrij toegankelijk. Daarnaast zal Thomas ook voorlichting gaan geven aan trainers en coaches omtrent blessurepreventie. Gelieve contact op te nemen met de praktijk indien u langs wenst te komen (013-5718214).
   
  Het sportspreekuur is bedoeld voor geblesseerde voetballers die snel een diagnose en behandelplan willen hebben. Uw klacht wordt gescreend door een fysiotherapeut en u krijgt vervolgens een advies welk traject u het beste kunt volgen. Indien mogelijk kan er een korte behandeling plaatsvinden. Door onze directe samenwerking met orthopeden en sportpodotherapeuten kan er snel geschakeld worden.
   
  Het sportspreekuur op de club is gratis.
  Mocht de behandeling voortgezet worden in de praktijk, dan worden de kosten als volgt vergoed:

  -          Jonger dan 18 jaar? Er worden per indicatie 18 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering.

  -          18 jaar of ouder? Indien u aanvullend verzekerd bent worden de behandelingen mogelijk vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Anders komen de behandelingen voor eigen rekening.
  Kijk voor de tarieven op www.fysiotherapietilburgreeshof.nl. Mocht u niet in staat zijn om het sportspreekuur te bezoeken, dan is het ook mogelijk om een afspraak direct bij onze praktijk te maken. Als u aangeeft lid te zijn van TSV Gudok proberen wij u binnen 24 uur in te plannen. Belt u daarvoor 013-5718214