• LET OP !! Sportspreekuur locatie gewijzigd i.v.m. COVID-19

  Sportspreekuur bij TSV Gudok

  Vanwege de nieuwe COVID-19 maatregelen zijn er wijzigingen rondom de sportspreekuren van zowel ‘t Zand, SV Reeshof als van Gudok!
  Vanaf 16/11/2020 worden de spreekuren samengevoegd tot één!
  Waar: Fysiotherapie Tilburg Reeshof, Ketelhavenplein 243 (nabij station Tilburg Reeshof)
  Wanneer: Dinsdag avond 18:00 - 19:00
  Het betreft een vrij inloopspreekuur.
  Onze sportfysiotherapeut
  Evelien Melse-van Den Bijgaart
  staat dan voor u klaar
   
  Het sportspreekuur is bedoeld voor geblesseerde voetballers die snel een diagnose en behandelplan willen hebben. Uw klacht wordt gescreend door een fysiotherapeut en u krijgt vervolgens een advies welk traject u het beste kunt volgen. Indien mogelijk kan er een korte behandeling plaatsvinden. Door onze directe samenwerking met orthopeden en sportpodotherapeuten kan er snel geschakeld worden.
   
  Het sportspreekuur op de club is gratis.
  Mocht de behandeling voortgezet worden in de praktijk, dan worden de kosten als volgt vergoed:

  -          Jonger dan 18 jaar? Er worden per indicatie 18 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering.

  -          18 jaar of ouder? Indien u aanvullend verzekerd bent worden de behandelingen mogelijk vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Anders komen de behandelingen voor eigen rekening.
  Kijk voor de tarieven op www.fysiotherapietilburgreeshof.nl. Mocht u niet in staat zijn om het sportspreekuur te bezoeken, dan is het ook mogelijk om een afspraak direct bij onze praktijk te maken. Als u aangeeft lid te zijn van TSV Gudok proberen wij u binnen 24 uur in te plannen. Belt u daarvoor 013-5718214