• Sportspreekuur TSV Gudok 

  Iedere maandag avond van 18:15 tot 19:15 bij Gudok
  Het betreft een vrij inloopspreekuur.
  Onze sportfysiotherapeut Jeroen staat dan voor u klaar.

  Het sportspreekuur is bedoeld voor geblesseerde voetballers die snel een diagnose en behandelplan willen hebben. Uw klacht wordt gescreend door een fysiotherapeut en u krijgt vervolgens een advies welk traject u het beste kunt volgen. Indien mogelijk kan er een korte behandeling plaatsvinden. Door onze directe samenwerking met orthopeden en sportpodotherapeuten kan er snel geschakeld worden.

   
  Het sportspreekuur op de club is gratis.
  Mocht de behandeling voortgezet worden in de praktijk, dan worden de kosten als volgt vergoed:

  -          Jonger dan 18 jaar? Er worden per indicatie 18 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering.

  -          18 jaar of ouder? Indien u aanvullend verzekerd bent worden de behandelingen mogelijk vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Anders komen de behandelingen voor eigen rekening.
  Kijk voor de tarieven op www.fysiotherapietilburgreeshof.nl. Mocht u niet in staat zijn om het sportspreekuur te bezoeken, dan is het ook mogelijk om een afspraak direct bij onze praktijk te maken. Als u aangeeft lid te zijn van TSV Gudok proberen wij u binnen 24 uur in te plannen. Belt u daarvoor 013-5718214
   
   
 • Hoi allemaal,

   

  Mijn naam is Jeroen van Loon, werkzaam als MSc. Sportfysiotherapeut i.o. bij Fysiotherapie Tilburg Reeshof. Vanaf jongs af aan ben ik zal bezig met sporten. Zo heb ik tot mijn 18de zelf gevoetbald. Daarna ben ik gaan fitnessen en doe dit tot op heden in combinatie met hardlopen. Mijn interesse voor voetbal is altijd blijven bestaan, waardoor ik het erg leuk vind om nog steeds met deze sport bezig te zijn en leden te helpen bij eventueel opgelopen blessures.

   Vanuit Fysiotherapie Tilburg Reeshof verzorg ik het sportspreekuur bij T.S.V. Gudok.

  Het sportspreekuur is bedoeld voor (geblesseerde) voetballers die snel een diagnose en behandelplan willen hebben. Uw klacht wordt gescreend door een fysiotherapeut en u krijgt vervolgens een advies welk traject u het beste kunt volgen. Door onze directe samenwerking met orthopeden en sportpodotherapeuten kan er snel geschakeld worden. Het inloopspreekuur is elke maandag va 18.15 uur t/m 19.15 uur.

   Weten jullie ook dat wij buiten kantooruren/werktijden bereikbaar zijn via Whatsapp voor vragen of advies over jouw klachten. Dit kan op ons gebruikelijke praktijknummer: 013 571 8215 of op mijn persoonlijknummer: 06 29 23 80 45 (dit nummer is ALLEEN bereikbaar via WhatsApp). Dit nummer is niet bedoeld voor het maken of annuleren van afspraken.