• DRINGEND GEZOCHT: BARMEDEWERKERS

 • Beste Gudokker’s

  DRINGEND GEZOCHT BARMEDEWERKERS

  Vanaf aankomend weekend  (19 september) gaat de kantine weer open, natuurlijk wel Coronaproof. Dit betekent dat we weer binnen kunnen ZITTEN. Dit zal in eerste instantie alleen voor de weekenden zijn maar we gaan ook kijken of we op korte termijn op trainingsavonden (maandag t/m donderdag) van 18.00 – 21.00 open kunnen zijn. Op dit moment nog GEEN clubavond.

  Op deze wijze willen wij als Barcommissie TSV Gudok jullie hulp inroepen. Sinds vorig jaar krijgen we ondersteuning via de TAAKVRIJWILLIGERSDIENSTEN maar het wordt elke week lastiger om een vaste barmedewerker voor de diensten op zaterdag en zondag in te vullen en dus een verantwoordelijke bezetting te hebben.

  Indien we hiervoor geen vaste oplossing gaan vinden dan gaat het gebeuren dat we genoodzaakt zijn om op een zaterdag of zondag de kantine te sluiten. Op dit moment zijn er te weinig vaste medewerkers waardoor het elke keer op een klein groepje neer komt en dat kan zo niet door gaan.

  Zaterdag                             Bardienst 1        07.30 – 13.00

                                             Bardienst 2        13.00 – Sluiten ± 18.30 uur

  Zondag                                Bardienst 3        09.00 – 13.00

                                             Bardienst 4        13.00 – Sluiten ± 18.30 uur

  We zoeken voor elke bardienst een groep van minimaal 6/8 personen die bereid zijn dus 1x per 6/8 weken een vaste dienst te draaien. Je kunt dit natuurlijk onderling regelen. Je kunt je voor elke dienst inschrijven die je bevalt, hoe meer vrijwilligers hoe beter het voor iedereen is. Dit geldt ook voor alle oudere spelers (J019 teams en Senioren).

  We begrijpen dat veel mensen ook andere verplichtingen hebben maar zonder vrijwilligers kunnen we bij TSV Gudok het ook niet voor elkaar krijgen dat we de kantine geopend hebben op elk moment dat er wedstrijden zijn.

  Doordat we geheel Cashless zijn is het ook allemaal een stuk gemakkelijker geworden om bardienst te draaien. Daarnaast worden alle nieuwe barmedewerkers ingewerkt en krijg je een vergoeding van € 3.50/uur gestort op je clubpas.

  Als je interesse hebt laat het dan snel weten, stuur een mail naar Bar@tsvgudok.nl of een appje naar Melvin van Tienen (06-55732925) met daarin je naam, eventueel team, en welke dienst je zou willen draaien.

  We moeten toch in staat zijn om met zo’n grote en gezellige vereniging dit probleem op te lossen.

  Met vriendelijke groeten

  Barcommissie TSV Gudok.

  Melvin, Bas & Joep