• Update Coronavirus: 28-04-2020

 • Update 28-04-2020

  Beste leden,

  Zoals mogelijk bekend zijn de maatregelen vanuit de overheid omtrent het sporten voor kinderen t/m 18 jaar versoepeld. Dit betekent dat een gedeelte van de trainingen op korte termijn weer hervat kunnen worden bij Gudok.

  Richtlijnen Gemeente en KNVB
  Zowel de KNVB als de Gemeente zijn richtlijnen aan het opstellen die door verenigingen gebruikt kunnen worden voor het opstarten van de trainingen binnen de huidige maatregelen. Deze richtlijnen zullen door ons vertaald worden in een protocol specifiek voor Gudok. Dit betekent in ieder geval dat de trainingenstijden aangepast worden om drukte op het complex zoveel mogelijk te beperken.

  Opstarten trainingen
  De herkeuring van het kunstgrasveld staat gepland voor komende vrijdag. Onder voorbehoud van de herkeuring kunnen de trainingen op zijn vroegst op 6 mei weer beginnen. In aanloop naar 6 mei worden alle teams geïnformeerd over het protocol en wat dit verder precies betekent.

  Mochten er nog vragen, dan kun je een mail sturen naar secretaris@tsvgudok.nl.

   

  ==================================================================

   

  Update 06-04-2020

  Beste leden,

  Als gevolg van het coronavirus heeft de overheid vorige week de eerder genomen maatregelen verlengd tot tenminste 28 april. Wat dit precies betekent voor nu en voor volgend seizoen leggen wij graag in deze mail uit. Daarmee hopen we eventuele vragen te beantwoorden.

  Worden er nog wedstrijden gespeeld dit seizoen?
  Nee. De KNVB heeft besloten om alle competities in het amateurvoetbal per direct stop te zetten. Dit geldt eveneens voor teams die nog in de bekercompetitie speelden. Daarnaast is er besloten dat er geen kampioenen worden uitgeroepen. Voor de teams die uitkomen in de A-categorie betekent dit ook dat de promotie/degradatie regeling is komen te vervallen.

  Wat gebeurt er met lopende tuchtzaken?
  Lopende tuchtzaken worden door de KNVB de komene weken afgerond. Eventuele openstaande boetes worden door ons, net zoals normaal, gewoon geïnd. Mocht er reden toe zijn dan zullen wij coulance tonen als het gaat om de betalingstermijnen die wij normaliter hanteren.

  Ik heb nog een aantal wedstrijden schorsing open staan, wat gebeurt hiermee?
  Indien je een schorsing hebt vanuit de KNVB van een aantal wedstrijden dan blijft deze schorsing staan en gaat deze pas als er officiële wedstrijden gespeeld worden weer verminderd worden daarmee.

  Kan er nog getraind worden dit seizoen?
  Wij zijn als vereniging afhankelijk van de regels en richtlijnen zoals de overheid die oplegt. De sportcomplexen worden momenteel door de Gemeente Tilburg dichtgehouden. Dat betekent dat tenminste tot 28 april ons complex gesloten blijft.

  Kan ik wel (alleen, met vrienden of met mijn kinderen) op het veld bij Gudok om te voetballen?
  Dit is niet mogelijk. Alle velden (ook het openbare veld 3) zijn gesloten. Het is vanuit de Gemeente verboden de velden te betreden en hierop wordt door de politie gecontroleerd. Inmiddels is vanwege de grote overlast (afval en vernielingen) door de Gemeente ook besloten het parkeerterrein bij Gudok af te sluiten met enkele betonblokken.

  Wat gebeurt er met activiteiten die gepland staan?
  Via o.a. Facebook en de website is door de activiteitencommissies gecommuniceerd welke activteiten niet door gaan. Concreet betekent dit dat alle activiteiten op ons complex (kantine dan wel de velden) t/m 28 april zijn geschrapt. Daarnaast zijn, hoewel deze activiteiten na 28 april plaats zouden vinden, het Gudok Kamp en het Foute Beachweekend gecanceld, aangezien deze activiteiten te veel voorbereidingen vragen die nu niet kunnen plaats vinden.

  Hoe worden de teamindelingen voor volgend seizoen gemaakt?
  De indelingen worden op dezelfde manier samengesteld als voorgaande seizoenen. Dat betekent ook dat de Technische Commissie in mei feedback vraagt aan trainers/leiders. Afhankelijk van de maatregelen die dan gelden vanuit de overheid zal dit overleg telefonisch plaatsvinden of in de kantine.

  Tot slot hopen wij dat we zo snel mogelijk weer kunnen voetballen. Tot die tijd hopen wij dat iedereen gezond blijft.

  Mochten er nog vragen zijn dan kunnen deze gestuurd worden naar secretaris@tsvgudok.nl.

   

  ==================================================================

   

  Update 15-03-2020

  T.S.V. GUDOK volgt maatregelen zoals door kabinet, KNVB en RIVM vanmiddag zijn uitgevaardigd.
  Door de verscherpte maatregelen van het kabinet, KNVB en RIVM zijn we genoodzaakt als club ook maatregelen te treffen.
  Het sportpark blijft minimaal tot en met 6 april dicht. Er vinden geen wedstrijden/trainingen/activiteiten plaats. Het clubhuis blijft dus ook gesloten.

  Het zijn voor ons allen vervelende tijden. Helaas kunnen we niet anders dan deze maatregelen volgen en uiterst serieus nemen.
  We hopen op jullie begrip en nadrukkelijke medewerking.

   

  ==================================================================

   

  Update 11-03-2020

  Beste leden,

  In navolging op de mail van afgelopen vrijdag zijn er de afgelopen dagen extra maatregelen genomen om verdere verspreiding van het COVID-19 virus te beperken. Naast de eerdere adviezen is besloten om alle amateurwedstrijden in Noord-Brabant tot en met 16-03 niet door te laten gaan. Op advies van de RIVM en de NOC-NSF om sociale contacten deze week te beperken hebben wij eveneens besloten om alle trainingen tot en met 16-03 niet door te laten gaan.

  Hopend jullie voldoende geïnformeerd te hebben.