• Corona protocol TSV Gudok

 • Beste leden, toeschouwers en overige bezoekers,

  Voor de hervatting van het voetbalseizoen hebben wij als Gudok een nieuw protocol opgesteld. Wij streven met dit protocol ernaar om alle regelgeving vanuit het Rijk, het RIVM en de Gemeente Tilburg na te streven. Hierbij hebben we vooral jullie hulp nodig. Wij willen Gudok zo toegankelijk mogelijk houden en zoveel mogelijk de wedstrijden en trainingen van al onze teams faciliteren. Maar dit hangt vooral af van de mate waarin wij als club en iedereen op ons complex de regels naleeft.

  Door de aanvullende regelgeving hebben wij helaas moeten besluiten de kantine tot nader order gesloten te houden, daarnaast gelden voor de seniorenteams beperkingen voor het gebruik van de kleedkamers en douches. De kantine valt onder de regelgeving voor horeca-zaken. Dit zou voor ons onder meer betekenen registratie van alle bezoekers, vaste zitplaatsen ( op reservering ), geen staplaatsen en een maximum aantal personen in de kantine. Wij denken dat het niet mogelijk is om op dit moment de kantine te openen en tegelijkertijd aan alle regelgeving te voldoen. Als alternatief hebben we daarom besloten om te gaan werken met een verkooppunt van drank en eten buiten de kantine. Dit zal enkel in het weekend geopend zijn.

  Niemand van ons wil de kantine dichthouden, kleedkamergebruik beperken, constant 1,5 meter afstand houden of bepaalde activiteiten schrappen. Maar om besmettingen te voorkomen en de trainingen en wedstrijden toch door te kunnen laten gaan, zijn deze maatregelen wel nodig. Het valt door de ontwikkelingen niet uit te sluiten dat er in de toekomst nog aanpassingen volgen op dit protocol, maar op dit moment denken wij met dit protocol en de medewerking van jullie allemaal dat we hiermee Gudok open kunnen houden. We doen een dringend beroep op iedereen om zich aan de regels te houden en het gezonde verstand te gebruiken.

  Blijf gezond en hopelijk zien we elkaar snel weer bij Gudok ( op 1,5 meter afstand ).

  Met vriendelijke groet,

  Hoofdbestuur TSV Gudok
  Maarten Zweekhorst, Joep de Kok, Barry van de Velde en Menno Stabel