• Club Kleding TSV Gudok

 • Beste Gudok leden en ouders,

  Het seizoen zit er weer op en de nieuwe indeling van de teams voor volgend jaar zijn op een paar uitzonderingen na bekend en staan op de website.

  Dit betekent ook dat we ons gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen 2022/2023 en we hopen allemaal dat we dit seizoen geen onderbrekingen gaan krijgen.

  WEDSTRIJD TENUES:

  Deze week moeten alle teams de teamtassen inleveren die in het seizoen 2021/2022 zijn gebruikt, Zorg ervoor dat alles ingeleverd wordt zodat volgend jaar de teamtassen compleet zijn.

  In het begin van het nieuwe seizoen wordt aan alle teams de wedstrijdtenues uitgedeeld. Naast de wedstrijdkleding (shirt en broekje) zal in de team tas zal ook een EHBO setje, waterzak met spons, aanvoerdersband en 12 Bidons met een bidonkrat zitten. Als iemand wedstrijdsokken moet hebben kun je deze kopen in de kantine voor € 7,50/paar. Dit geldt ook voor de mini teams.

  TRAININGSPAKKEN EN OVERIGE KLEDING:

  Zoals voorgaande jaren hebben we bij TSV Gudok ook onze eigen kledinglijn. Deze kledinglijn kan alleen voor gehele teams bij de kledingcommissie van TSV Gudok worden aangeschaft en voor individuele leden kan er alleen via de bestelzuil in de kantine of via de Gudok webshop besteld worden. Ook dit jaar geldt dat alle kleding met het Gudok logo, dat niet is aangeschaft via TSV Gudok, niet meer op wedstrijddagen gedragen mag worden op het terrein. Trainingspakken, jassen en andere kleding van voorgaande jaren die is aangeschaft via TSV Gudok zijn natuurlijk nog steeds toegestaan.

  We hopen wederom dit jaar dat we weer veel nieuwe teamsponoren mogen verwelkomen zodat onze teams goed voor de dag komen. Voor alle duidelijkheid het zoeken van een sponsor moet vanuit het team gedaan worden en zal niet gedaan worden door de sponsor- of kledingcommissie.

  Hieronder staan verschillende mogelijkheden over het sponsoren van teams met onze kledinglijn, dit is alleen mogelijk voor gehele teams en gaat alleen via de kledingcommissie.

   

  1. Een Teamsponsor

  Voor een team is er een sponsor (bedrijf) die bereid is voor het gehele team de trainingspakken (en/of andere sportartikelen) aan te schaffen.

  Als tegenprestatie komt het logo van deze sponsor op de rug of op de borst van de SWEATER, daarnaast zal het TSV Gudok logo en het betreffende (rug)nummer op de SWEATER staan en het (RUG)nummer op de broek.

  Rugnummers worden bepaald door de trainer/leider van het betreffende team.

   

  1. Meerdere Teamsponsoren per team.

  Ook is de mogelijkheid om per team meerdere sponsoren (bedrijven) te hebben die bereid zijn om voor het gehele team de trainingspakken (en/of andere sportartikelen) aan te schaffen, maximaal drie sponsoren per team is mogelijk.

  Als tegenprestatie komen de logo’s van deze sponsoren op de rug en op de borst te staan, daarnaast zal het TSV Gudok logo en het betreffende (rug)nummer op de SWEATER te staan en het (rug)nummer op de broek.

  Rugnummers worden bepaald door de trainer/leider van het betreffende team.

   

  1. Sponsoren + eigen bijdrage ouders:

  De mogelijkheid bestaat natuurlijk dat er voor een team een sponsor (bedrijf) is maar die niet het gehele bedrag wil/kan sponsoren. Een mogelijkheid is dan om in het team een vaste bijdrage af te spreken per speler, de speler betaalt dit bedrag aan de sponsor en die koopt dan alle trainingspakken. Zo blijven de kosten per speler laag en ook voor een sponsor.

  Als tegenprestatie komt het logo van deze sponsor op de rug en/of op de borst van de SWEATER, daarnaast zal het TSV Gudok logo en het betreffende (rug)nummer op de SWEATER staan en het (RUG)nummer op de broek.

  Rugnummers worden bepaald door de trainer/leider van het betreffende team.

   

  1. Geen Sponsor maar aankoop door de leden (ouders) per team

  Indien er voor een team geen sponsor is kunnen de ouders onderling ook zelf de trainingspakken aanschaffen voor het gehele team. In dit geval komt er geen logo van een sponsor op de sweater maar wel zal het TSV Gudok logo en het betreffende (rug)nummer op de SWEATER staan en het (RUG)nummer op de broek.

  Rugnummers worden bepaald door de trainer/leider van het betreffende team. Er wordt dan aan een ouder gefactureerd die zelf het aankoopbedrag bij de overige ouders incasseert.

   

  VERVOLGSTAPPEN:

  1. Zodra er voor een team een sponsor is gevonden neem dan contact op met de sponsorcommissie kleding@tsvgudok.nl
  2. Opdruk van de logo’s is NOOIT in kleur maar zal altijd in het WIT zijn om een eenzijdige uitstraling te hebben.
  3. Samen met jullie maken we dan een overzicht van de maten en de rugnummers (iom de trainer/leider van het team). Passen kan in overleg met de kledingcommissie.
  4. We sturen de factuur naar de sponsor/bedrijf voor de aangekochte kleding.
  5. De sponsor(en) blijven eigenaar van de kleding, die bepalen na het seizoen naar welk team het (mee)gaat. Nooit teamkleding inleveren met de teamtas.
  6. Zodra de betaling ontvangen is wordt de bestelling geplaatst bij onze kledingleverancier.
  7. De verwachte levertijd is ongeveer 8/10 weken voor de TSV Gudok sweater en 2/3 weken voor de overige kleding.
  8. Alle communicatie gaat dan via de kledingcommissie

   

  We willen ook voortaan een vaste regel in gaan voeren voor die teams die trainingspakken hebben via een sponsor. Om een juiste uitstraling te hebben willen we dat er voortaan VOOR en NA de wedstrijd de trainingspakken gedragen worden. Dat betekent VERZAMELEN en VERTREKKEN met de trainingspakken aan. Dit is voor zowel de sponsor als TSV Gudok een mooi visitekaartje.

  Prijslijst en overzicht van de kleding. Alle prijzen staan vermeld inclusief en exclusief BTW.

  Bestellijst voor team sponsoren

  We hopen op deze wijze jullie een goed beeld gegeven te hebben over de mogelijkheden voor de kleding voor het aankomende seizoen maar als je vragen hebt laat het ons weten.

   Met vriendelijke groeten,

   

  Sponsorcommissie en Kledingcommissie TSV Gudok

  Willem Bruens & Joep de Kok