• Aanscherping corona protocol TSV Gudok

 • Beste leden,

  Afgelopen weekend zijn de eerste oefenwedstrijden gespeeld. Dat heeft er toe geleid dat wij besloten om het bestaande corona protocol op een aantal punten aan te scherpen of te wijzigen. Het volledige protocol is via deze link te benaderen.


  De belangrijkste wijzigingen zijn hieronder terug te lezen.

  Algemeen

  - De kantine is op zaterdag en zondag geopend. De bar is ingericht als een afhaalpunt, waarbij er een looproute is uitgezet. Het is enkel mogelijk om eten/drinken bij de bar af te halen en vervolgens gelijk naar buiten te gaan. Er zijn dus geen zit- of staanplekken beschikbaar.
  - Niet bij alle verenigingen is het mogelijk om gebruik te maken van de kleedkamers. Om die reden is het toegestaan om de tenues uit te delen aan spelers. Iedereen blijft wel verantwoordelijk voor het terug inleveren van het tenue aan het einde van het seizoen.
  - Speel je een uitwedstrijd? Controleer de website van de vereniging waar je speelt. Iedere vereniging hanteert andere regels en heeft een eigen protocol.

  Jeugd (zaterdag)

  - Voor de mini's t/m JO10 is het niet mogelijk om gebruik te maken van de kleedkamer voor en na de (thuis)wedstrijd. De spelers moeten dus in tenue naar de club komen.
  - Omdat deze week de teamtassen zijn uitgedeeld is komende zaterdag (29-08) eenmalig voor de mini's t/m JO10 voor de wedstrijd een kleedkamer aanwezig om de tenues uit te delen. Teams die een uitwedstrijd spelen kunnen zich niet omkleden bij Gudok.
  - Voor de JO11 t/m JO19 is het zowel voor, tijdens als na de (thuis)wedstrijd mogelijk om gebruik te maken van de kleedkamers en douches. Ouders/verzorgers hebben geen toegang tot de kleedkamer.

  Senioren (zondag)

  - Voor seniorenteams geldt dat het gebruik van de kleedkamer voor en tijdens de wedstrijd niet is toegestaan. Kom dus in je tenue naar de wedstrijd. Na de wedstrijd is het mogelijk om in groepen van maximaal 5 spelers in de kleedkamer te zijn en gebruik te maken van de douches.
  -Hou naast de lijn 1,5 meter afstand. Als trainers/leiders onderling en richting spelers.
  - Wisselspelers op zondag 1,5 meter afstand van elkaar. Spelers die niet op het wedstrijdformulier staan, staan achter het hek.


  Alleen met jullie medewerking kunnen wij op een veilige manier en binnen de geldende maatregelen het mogelijk maken om te trainen en wedstrijden te spelen. We doen nogmaals een dringend beroep om je aan de regels te houden en hierin je eigen verantwoordelijkheid te nemen.

  Met vriendelijke groet,
  Hoofdbestuur TSV Gudok