• Aanscherping corona protocol 29-09-2020

 • Beste leden,

  Binnen de maatregelen die sinds de uitbraak van het coronavirus van kracht zijn is ons uitgangspunt geweest om trainingen en wedstrijden door te laten gaan. Onder de nieuwe maatregelen die sinds 29-09-2020 van kracht zijn blijft het mogelijk om te trainen en wedstrijden te spelen. Zij het onder aangepaste omstandigheden.

  Wij zien het nog steeds als onze belangrijkste taak om ervoor te zorgen dat alle trainingen en wedstrijden door kunnen laten gaan. Dat is in grote mate afhankelijk van hoe wij als vereniging, toeschouwers, spelers en staff de regels naleven. We doen dan ook wederom een dringend beroep om je te houden aan de regels zoals die zijn opgesteld en bovenal je gezonde verstand te blijven gebruiken.

  Verdeeld over drie punten zijn hieronder de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van het vorige protocol uitgelicht. Het volledige protocol is terug te lezen via deze link.

  Toeschouwers
  Vanaf 29-09-2020 zijn toeschouwers niet meer welkom op het complex. Dit geldt voor zowel trainingen als wedstrijden. Alleen diegene die bij de teambegeleiding horen, en als zodanig bij Gudok bekend zijn, zijn welkom op het complex. Voor thuiswedstrijden zijn dit trainers, leider, verzorger en mogelijk assistent scheidsrechter. Bij een uitwedstrijd vallen hier aanvullend ook nog de chauffeurs onder.

  Inperking kleedkamer gebruik
  Als vereniging hebben wij ervoor gekozen om het kleedkamer gebruik voor alle teams in te perken, daarmee zijn wij strikter dan nu gevraagd wordt vanuit de overheid. De keuzes die wij hierin hebben gemaakt zijn deels uit praktische overwegingen. De belangrijkste wijzigingen:


  -Tijdens trainingen worden alle kleedkamers gesloten. Douchen en omkleden voor- of na de training is dus niet mogelijk. Zorg er dus voor dat je in je tenue naar de club komt.
  - Voor de mini’s t/m de JO10 is er qua kleedkamergebruik niks veranderd. Op wedstrijddagen is er voor deze teams dus geen kleedkamer beschikbaar.
  - Tijdens wedstrijden van de JO11 t/m JO19 teams is het niet mogelijk om te douchen. De kleedkamer kan wel gebruikt worden voor de wedstrijdbespreking. Hier is voor gekozen om er enerzijds voor te zorgen dat een team na zijn/haar wedstrijd het complex zo snel mogelijk kan verlaten. Anderzijds willen wij voorkomen, dat gezien het volle wedstrijdschema, teams te vroeg op het veld gaan staan of gaan rondzwerven op het complex.
  - Bij de breedte seniorenteams hebben wij geconstateerd dat het maximaal aantal personen per kleedkamer vaak niet werd geleefd en lastig is om op te handhaven. Om die reden hebben wij besloten dat er voor breedte seniorenteams geen kleedkamer beschikbaar is tijdens wedstrijddagen. Kom dus in je tenue naar de wedstrijd en douche thuis.

  Kantine gebruik
  Vanaf 29-09-2020 is de kantine op alle dagen gesloten. Onder een aantal voorwaarden is het voor commissies en bestuur wel mogelijk om vergaderingen te houden op de club. De voorwaarden hiervoor zijn terug te vinden in het protocol.

  Bij vragen en/of onduidelijkheden kun je een mail sturen naar bestuur@tsvgudok.nl.

  Met vriendelijke groet,

  Hoofdbestuur TSV Gudok